Koolla on
merkitystä

Luonnonmukainen keino peniksen suurentamiseen

XtraSize takaa sinulle kestävän erektion ja peniksesi pitenee 3,5 cm:tä jopa 7,5 cm:iin, sekä ympärysmitta kasvaa silminnähtävästi
OSTA NYT>>Turvallinen vaihtoehto peniksen suurennukseen


XtraSize on ravintolisä, joka nautitaan tabletteina. Tämä kivuton menetelmä vaikuttaa siten, että peniksestäsi tulee sekä pidempi, että ympärysmitaltaan paksumpi. Ole mies, joka aina tahdoit olla – suurempi penis takaa yhtälailla sinulle kuin partnerillesikin suurimman mahdollisen mielihyvän seksuaalisessa kanssakäymisessä.


Saavutat voimakkaamman erektion sekä lisääntyneen kestävyyden. Jo kahden kuukauden kuluttua huomaat, että peniksen kasvatus on tuonut jo 3 cm lisää pituutta, kuuden kuukauden kuluttua jopa 7,5 cm

TUTKITTU VALMISTE

Lääkärit suosittelee

Tutkimustulokset XtraSizen tehokkuudesta ovat kiistattomia.

Katso lisää>>

1. Mitä on XtraSize?

XtraSize on luonnonmukainen, lääkärien suosittelema ravintolisä vaikuttaen peniksen kokoon, suurentaen ja pidentäen siitintä jopa 30%, sekä lisäten seksuaalista kykyä ja halukkuutta.

2. Kuinka XtraSize toimii?

XtraSize on kliinisesti tutkittu valmiste, joka on suunniteltu vahvistamaan ja suurentamaan siitintä, kiihdyttäen ja lisäten verenkiertoa, ja täyttäen sekä laajentaen peniksen verisuonia, joita kutsutaan nimellä „Corpora Cavernosa” - paisuvaiskudokset. Pitemmällä aikavälillä se vaikuttaa siittimen paksuuteen ja pituuteen, voimistaen myöskin erektiota.

3. Mitä saavutat XtraSizen ansiosta?

XtraSizen käytön ansiosta, suuri penis on saavutettavissa - alat saada seksistä entistä suurempaa nautintoa, seksuaalinen halukkuutesi lisääntyy, erektiostasi tulee voimakkaampi ja pitkäkestoisempi, sekä itsevarmuutesi lisääntyy.

4. Kuinka käyttää XtraSizea?

Yksi tabletti päivässä veden kera aterian jälkeen, vähintään 90 päivän ajan. Voit myöskin ottaa toisen tabletin n. 30 minuuttia ennen seksiä suurentaaksesi pontentiaaliasi välittömästi. Yksi pakkaus sisältää 60 tablettia, joka riittää 2 kuukauden hoitojaksoon.

5. Onko XtraSizen käytöllä sivuvaikutuksia?

Ei! XtraSize on täysin luonnonmukainen ja turvallinen ravintolisä. Sen ostaminen ei vaadi lääkärin reseptiä.

6. Ovatko XtraSizen vaikutukset pysyviä?

Kyllä, XtraSizen vaikutukset kestävät myös käytön lopettamisen jälkeen. Kuitenkin on suositeltavaa aika ajoin uudistaa hoitojakso, jotta vaikutusten voimakkuus pysyy korkealla tasolla.

7. Kuinka pitkään XtraSizea tulee käyttää?

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme hoidon jatkamista 3-4 XtraSize-pakkauksen verran.

8. Miksi luottokorttiani ei hyväksytä?

Siihen voi olla useita syitä. Tarkista aluksi, oletko tilaamassa tuotetta eri osoitteeseen, kuin pankille antamas osoite on. Osoitteiden tulee olla identtisiä. Mikäli siitä huolimatta kortti hylätään, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiin asian selvittämiseksi. Jotkut pankit estävät kortilla maksamisen internetissä vedoten asiakkaidensa turvallisuuteen, jolloin vasta suora yhteydenotto pankkiin ja henkilöllisyyden varmennus auttavat vahvistamaan korttiostoksen.

9. Voiko alkoholia käyttää samanaikaisesti XtraSizen kanssa?

Kyllä. Suosittelemme kuitenkin käyttämään maltillisesti. XtraSizella ei ole vuorovaikutusta alkoholin kanssa.

 

 

 

 

TILAA XTRASIZE NYT!!!SUOSITUKSET

Pornotähti sängyssä

Kun juorut kyvyistäni on levinnyt, niin yhä useampi nainen haluaa minua

Janne 41, Tampere

Syntymäpäivä lahjani

Kun Mieheni esitteli käytön tuloksia. Se oli elämäni paras syntymäpäivä:)~

Mari 29, Keuruu